Powered by COMERS Bokningssystem
Välkommen till Oxgården
Bo alldeles nära Astrid Lindgrens Värld
Här bor du i händelsernas centrum. När du bor på Oxgården har du nära till allt, Astrid Lindgrens Värld ligger mindre än 5 minuters gångväg från oss och till Astrid Lindgrens Näs är det ca 200 meter. Vill du gå in till torget i vimmerby så är det inte längre än en promenad på 15 minuter.

Oxgården är för barnfamiljer
Oxgårdens innergårdar är helt bilfria för en säker och vänlig barnmiljö, här finns en härlig lekmiljö för barnen. I huvudbyggnad finns vår reception och restaurang. I receptionen kan du beställa en frukostkorg eller köpa glass, kaffe och nybakat bröd m.m. Vår restaurang erbjuder familjevänliga menyer som taco/ thai bufféer och pannkakor med sylt och grädde. Föredrar ni att äta i ert eget hus så finns det möjlighet till take away. Oavsett om du reser med din familj eller med släkt och vänner så är det lätt att umgås på Oxgården. Våra innergårdar har många soliga uteplatser och fler stora grillplatser.
Astrid Lindgrens Värld
Oxgården har en egen kostnadsfri parkering som räcker till alla våra gäster. För att slippa bilköer och avgifter vid parken är det därför smidigast att ställa bilen på Oxgården och gå den korta sträckan till parken. På Oxgården kan du även hyra våra populära skrindor som det går bra att ta med in i parken.
Se filmen om sommar på Oxgården