Bo i Bullerbygården

Bullerbygården

På Bullerbygården finns våra största hus som är 60 kvm och har 3 sovrum med 4 bäddar i vart rum. Stort allrum med TV, soffgrupp och ett matsalsbord med plats för 12 personer. Badrum med dusch/WC. Några av husen är handikappsanpassade med ett lite större handikappsanapssat badrum. På gården som är heltt bilfri med skyddande plank för en säker barnmiljö finns det flera utemöbler och en stor grillplats samt lekmöjlighet för barn. Husen passar bra flera familjer som reser ihop eller föreningar och skolklasser. Ett av husen har även en förbindelsedörr till ett 4 bäddshus om ni är fler än 12 personer.

Bullerbygården 4-5 bäddar

Destination: Oxgården / Vimmerby

5 bäddshus med 1 sovrum med fyra sängar varav en är 160 cm (våningssängar). Huset har en förbindelsedörr med ett 12 bäddshus.

Bullerbygygården 12 bäddar

Destination: Oxgården / Vimmerby

12 bäddshusen har 3 separata sovrum med fyra sängar i vardera rum (våningssängar). Här är det vanligt att grupper, föreningar och flera familjer bor ihop. Fördelen är att det finns plats för alla kring middagsbordet. 12 bäddshusen har 3 separata sovrum med fyra sängar i vardera rum (våningssängar). Här är det vanligt att grupper, föreningar och flera familjer bor ihop. Fördelen är att det finns plats för alla kring middagsbordet.

Lediga datum

 
Ledigt
 
Färre än 5 lediga