Bullerbygården 12-bädds hus (5st)
12 bäddshusen har 3 separata sovrum med fyra sängar i vardera rum (våningssängar).
Här är det vanligt att grupper, föreningar och flera familjer bor ihop. Fördelen är att det finns plats för alla kring middagsbordet. Huset har eget badrum med dusch/WC. Kök med spis/ugn, kyl, micro och kaffebyggare. allrum med TV, WIFI och aircondition.
Bullerbygården 4-bäddshus (1st)
4 bäddshuset ligger bredvid våra stora 12 bäddshus, det finns en förbindelsedörr som går att öppna upp till ett av 12 bäddshusen. Detta hus passar den lilla familjen eller grupper, föreningar och flera familjer som vill bo ihop. Huset har eget kök med spis/ugn, kyl,micro och kaffebryggare. Badrum med dusch/WC. I allrumet finns det TV, WIFI och aircondition. Sovrummet har 4 bäddar varav en bädd är 140 cm bred, så det går även utmärkt att bo 5 personer.
Oxgården 6-bädds hus (23st)
5-6 bäddshus passar en familj men ibland så brukar även farmor och farfar få plats.
Det går även bra att hyra en extra bädd eller barnsäng.
5/6 bäddshusen har ett sovrum med en våningssäng där den nedre delen är 120 cm bred. På övervåningen finns det 3 enkelbäddar. I allrummet finns det en köksdel med spis/ugn, kyl, micro och kaffebryggare. Huset har TV, WIFI och aircondition.Vi har även 4 handikapssanpassade hus med lite högre WC, och bredare dörrar.
Oxgården 8-bädds hus (1st)
7-8 bäddshus passar en eller två familjer som reser ihop eller om farmor och farfar vill följa med.
Husen har ett sovrum med en våningssäng där den nedre delen är 120 cm bred. På övervåningen finns det 3 enkelbäddar samt ett extra loftrum med dubbelsäng och soffgrupp. I allrummet finns det en köksdel med spis/ugn, kyl, micro och kaffebryggare. Huset har TV, WIFI och aircondition.
Sedumgården 8-bädds hus (14st)
8 bäddshus som passar den stora familjen eller två familjer som reser ihop. Huset har 2 sovrum med 4 bäddar i varje. I allrummet finns det en köksdel spis/ugn, kyl och kaffebryggare. Badrum med dusch/WC. Husen är utrustade med TV, WIFI och aircondition.
Husbil för mobilt boende.
Passar familjen som vill starta äventyret på Oxgården och sedan resa runt och uppleva Småland . Bilen har en stor bädd på 140 cm och en extra bädd vid soffgruppen. Bilen har plats för 4 personer under färd och har kök, kylskåp samt dusch/WC. Husbilen står uppställd på Oxgårdens ställplats.